BRUSLENÍ

 

Od prosince budeme chodit v rámci hodin TV BRUSLIT na zimní stadion v UO. Termíny bruslení jsou: 9.12., 16.12., 6.1., 13.1. a 20.1. (V týdnech od 5.12.2022 do 20.1.2023 budou pak hodiny TV nahrazeny předměty, které žáci zameškají v rámci bruslení.)  Vybíráme celkovou částku na všechna bruslení 250 Kč.  Vyúčtování  a případné vrácení peněz proběhne po ukončení bruslení. Pro žáky ZŠ je bruslení povinné v rámci výuky TV, pro děti z přípravné třídy je bruslení dobrovolné.  V případě nutnosti je možné si ve škole zapůjčit (po předchozí domluvě) brusle – v omezeném množství. Žáci, kteří se nemohou z vážných zdravotních důvodů bruslení účastnit, zůstávají v tuto dobu ve škole.

Na bruslení budeme chodit cestu tam vždy PĚŠKY, proto je nutné, aby všichni měli brusle uloženy v batohu na zádech (kdo přijde ráno s taškou do ruky či přes rameno, na bruslení neodejde a zůstane ve škole). Cesta zpět je plánovaná vlastním autobusem.

Před zahájením prosíme o kontrolu stavu bruslí, popř. doporučujeme jejich nabroušení.

Co s sebou /povinně/: brusle, helmu (stačí cyklistická), silné rukavice (lyžařské-ne pletené), vhodné oblečení                       (bez tohoto vybavení dítě na bruslení neodejde) + svačinu, pití a potřeby na vyučování dle domluvy s vyučujícím.

 

—————————————- návratka 2022 ———————————————

 

Mé dítě ___________________________________________________ se bruslení zúčastní:    ANO              NE

Prosím o zapůjčení bruslí:     ANO   NE

Současně s návratkou zasílám 250 Kč.                     Podpis zákonného zástupce: _________________________

Copyright 2024 © ZŠ Kerhartice, všechna práva vyhrazena.
Tvorba WWW: OG Soft s.r.o.